Pagina opties

Groter
RSS

Feestavond voor vrijwilligers op 15 november (07-08-2019)

Komt u ook? 

De gemeente Bladel heeft veel waardering voor alle inspanningen die vrijwilligers verrichten. Zij verzetten veel en goed werk, waarmee zij een belangrijke bijdrage leveren aan de levendige gemeenschap in de gemeente.

Daarom wil de gemeente hen op 15 november in het zonnetje zetten door een feestavond te organiseren voor alle vrijwilligers uit de gemeente. De feestavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Cultureel Centrum Den Herd in Bladel. Ook worden op die avond drie vrijwilligersawards (waarderingsprijzen) uitgereikt. Daarvoor kunt u vrijwilligers nomineren.

Aanmelden voor de feestavond

Verenigingen en vrijwilligersorganisaties kunnen zich aanmelden voor de feestavond. Dat kan tot 15 september aanstaande bij Marjo Leijten via m.leijten@bladel.nl of telefoonnummer 06-19917067. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt gekeken hoeveel toegangskaarten er voor elke vereniging beschikbaar zijn. Na 15 september ontvangt u daarover bericht.

Vrijwilligersawards

De gemeente vraagt u ook na te denken over kandidaten voor de drie vrijwilligersawards die tijdens de avond worden uitgereikt. Het gaat om de Passie-award, de Jongeren-award en de Innovatie-award. Meer informatie vindt u op www.bladel.nl of kunt u opvragen bij Marjo Leijten. Kandidaten kunt u tot 15 september aanmelden via een brief naar de gemeente Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel) of een e-mail m.leijten@bladel.nl.