Pagina opties

Groter
RSS

Mantelzorgwaardering (02-10-2019)

Zorgt u ook voor een ander?

Zorgt u voor een ander die ziek is of een beperking heeft? Dan bent u waarschijnlijk mantelzorger. Het bieden van mantelzorg is voor veel mensen veelal vanzelfsprekend, maar het is naast een mooie taak vaak ook een zware taak.

De gemeente Bladel wil daarom alle mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardevolle zorg. U als mantelzorger bent heel belangrijk en daarom biedt de gemeente u graag een mantelzorgwaardering aan. De waardering bestaat uit een cadeaukaart ter waarde van € 25,- die u bij alle aangesloten ondernemers van Bladel Centrum en MKB Hapert (zie www.bladelcentrum.nl & www.mkbhapert.nl) naar eigen wens kunt besteden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lekker hapje en/of drankje, een mooi cadeau, een beautybehandeling of een bloemetje.

Lunch en diner met uitreiking eerste mantelzorgwaarderingen

Om u als mantelzorger echt in het zonnetje te zetten, worden de eerste mantelzorgwaarderingen uitgereikt tijdens twee bijzondere activiteiten. Op vrijdag 8 november 2019 vindt er een geheel verzorgde lunch plaats in het gemeentehuis van Bladel van 12.00 tot 14.00 uur. Op dezelfde dag is er in cultureel centrum Den Herd in Bladel een geheel verzorgd diner van 19.00 tot 21.00 uur. Wethouder Davy Jansen zal zowel bij de lunch als bij het diner aansluiten om u persoonlijk te bedanken en om de eerste mantelzorgwaarderingen feestelijk uit te reiken. Luncht of dineert u gezellig mee? Meld u dan uiterlijk 31 oktober aan voor één van beide activiteiten!

Kunt u de persoon waarvoor u zorgt niet alleen laten, maar wilt u wel graag naar de lunch of het diner komen? De gemeente denkt graag met u mee over een passende oplossing.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u uzelf of uw mantelzorger aanmelden voor de mantelzorgwaardering en/of deelnemen aan de lunch of het diner? Kijk dan op www.bladel.nl/mantelzorgwaardering en vul het digitale aanmeldformulier in. Aanmelden voor de waardering kan tot 31 december 2019. Als u geen toegang heeft tot het internet of u wilt zich liever telefonisch aanmelden, kunt u contact opnemen met het Informatiepunt Zorg en Welzijn via 0497 - 72 16 21 of 0497 - 72 16 22. U kunt zich ook aanmelden door binnen te lopen tijdens het inloopspreekuur op maandag en vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur bij het Informatiepunt Zorg en Welzijn, gevestigd in Dienstencentrum de Goei Plak, Kloostertuin 2 in Bladel.