Pagina opties

Groter
RSS

Nacht van de Nacht (09-10-2019)

Er wordt weer een avondwandeling gehouden op zaterdag 26 oktober tijdens de Nacht van de Nacht. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Na aanmelding ontvangt u de geheime startlocatie. Ben er snel bij want er is maar mogelijkheid voor een beperkt aantal deelnemers!

Dit jaar is een speciale Zwarte Kaat editie, in samenwerking met Staatsbosbeheer, Landgoed Ten Vorsel, Heemkundekring Pladella Villa en Stichting Centrummanagement Bladel. De avond zal dan ook in het teken staan van het verhaal van de Zwarte Kaat, de Heksenboom en Ten Vorsel. Na afloop is er erwtensoep.

De Nacht van de Nacht is een landelijk evenement, bedoeld om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Tijdens de avondwandeling willen we u graag laten ervaren hoe mooi een donkere nacht kan zijn.

De tocht is geschikt voor kinderen (deelname onder 13 jaar onder begeleiding van een volwassene). De route is niet geschikt voor rollende hulpmiddelen (kinderwagens, rollators etc.). Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden voor de wandeling kan door vóór 24 oktober te bellen naar 0497-361636 of te mailen naar KCC Bladel. Vermeld daarbij met hoeveel personen u wilt deelnemen, uw mailadres en uw telefoonnummer. Mocht de wandeling niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden) dan wordt u daarover tijdig geïnformeerd.