Pagina opties

Groter
RSS

Nieuwe vaccinatielocatie in Bladel in voorbereiding (15-02-2021)

vaccinatie

In sporthal X-Sport Bladel komt binnenkort een vaccinatielocatie. GGD Brabant- Zuidoost (GGD BZO) richt de sporthal binnenkort in. Zodra er vaccins beschikbaar zijn, kan deze locatie open. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Wethouder Davy Jansen: “Op dit moment vaccineert GGD BZO in Eindhoven, Helmond en vanaf maandag 15 februari in Best. Daarnaast wordt in Bladel en Valkenswaard een vaccinatielocatie opgebouwd. GGD BZO bouwt door, ondanks het gebrek aan vaccins. Het kan dus zijn dat locaties opgebouwd zijn, maar dat er nog niet gevaccineerd wordt. Als regio staan we dan in ieder geval wel klaar zodra er meer vaccins beschikbaar zijn. Ik hoop dat we snel open kunnen in Bladel en dat ook hier mensen kunnen worden ingeënt tegen het COVID 19 virus.“

Vragen?

GGD BZO kan dankzij de aanwezigheid van meerdere vaccinatielocaties snel schakelen zodra er meer vaccins beschikbaar komen. Alles is gereed om deze vaccinaties dan te kunnen zetten. Heeft u nog vragen over het vaccineren? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel 0800 - 1351. Of kijk op www.ggdbzo.nl.