Pagina opties

Groter
RSS

Onderzoek beleving openbare ruimte gemeente Bladel; doe mee! (21-08-2019)

De gemeente Bladel wil bij het aanleggen en onderhouden van wegen, groenvoorzieningen, voet- en fietspaden rekening houden met de wensen van de gebruikers. Een goede balans tussen bestrating en ruimte voor groen is daarbij belangrijk.

Om te achterhalen hoe gebruikers voorzieningen in de openbare ruimte ervaren, stelt de gemeente Bladel inwoners en ondernemers in september vragen via het digitale inwonerspanel. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over hoe u de toegankelijkheid van de voet- en fietspaden ervaart, wat u vindt van de staat van de openbare wegen en van de hoeveelheid en kwaliteit van het groen in onze gemeente. In het onderzoek wordt ook gevraagd hoe veilig u zich voelt in de openbare ruimte.

U heeft daarnaast de mogelijkheid overige opmerkingen en wensen met betrekking tot de openbare ruimte met de gemeente te delen. Een mooie kans voor u om te laten horen wat u vindt en voor de gemeente om al die meningen mee te nemen in toekomstig beleid. Doet u mee? Als u lid bent van het digitale inwonerspanel krijgt u vanzelf een mail met een link naar het onderzoek. Bent u nog geen lid maar wilt u wel meedoen? Meld u dan aan voor 28 augustus 2019 via www.inwonerspanelbladel.nl/aanmelden.